Sunday, May 16, 2010

Panggil Hujan

Kabare semua? Harap semua ok saja. Firstly, Selamat Datang kepada 2 blogger tegar untuk blog ronggeng ni. Bila la agaknya kita semua dapat baca posting yang canggih manggih dari mereka berdua. Lega la daddy fen lepas ni. Tak payah lagi nak komplen kepada hamba pasal blog ni bersawang. Tapi buat masa ni blogger tegar berdua tu, tengah haus. Lariks.

Ok la, jom hamba bawa anda ke sessi karoks geng ronggeng oleh Nuarlin, Zamreen dan Fenfid di Wangsa Walk. Untuk sessi ni geng ratu posing dan CT K tidak turut serta. Rugiiii katanya.

Penuh perasaan tiga ibu ni menyanyikan lagu Elite. Ini Elite version 2010.
Abah Nuar pulak aksi penuh perasaan. Suara je tenggelam timbul. Ayah zam tu tak puas hati tak dapat beraksi solo ke? Daddy fen macam malas je nak layan over acting Abah Nuar tu, ye ke ?

Yang ni Daddy Fen pulak tanggap feeling abis. Abah Nuar dengan Ayah Zam dok gelak gelak je, padahal dok layan lagu sedih.


3 hot mama.

Dah lama hamba dapat video klips ni dari daddy fen tapi tak sempat nak loadkan masuk dalam blog ni. Oleh kerana cuaca sangat sangat panas beberapa hari kebelakangan ni, hamba rasa ini saat paling sesuai untuk masukkan video klips geng ronggeng ber karoks. Boleh la panggil hujan biar sejuk sikit cuaca. Tolong la hujan turun setiap kali reader blog ni on video klips ni. Begitu besar sekali harapan hamba. Larikssssss

video video
video

No comments: