Saturday, June 5, 2010

Kecoh bila berkaroks

Alamak Gambar blur sesadong tahap tak nampak apa Yo! Tudung mummy je nampak clear habis. 8nway, Nak bagi can korang layan macam mananya kecoh biler geng ronggeng berkaroks. Yang ni baru tadi layan kat Jusco AU2. Zamreen terpaksa pull out last minute sebab Ayah zam kena kerja la pulak.

Nanti next week kiter tepek gambar karoks kat sini. Korang layan video gelap ni dulu. Masa ni Ibu Lin dgn Adik dia Epi dok nyanyi lagu Ramlah Ram.

video

3 comments:

fendifid said...

wei Lin- ko bt aper dlm gelap haaaa???? nyanyi tu nak 'cover' jer erk??? Sian epi.. sesungguh nyanyi sensorang!!!

hazel said...

hahahha..cover ke? bukan sora lin mmg ala2 manja..kah kah kah..

fendifid said...

Fid komen lupa nak check ID sape tengah on masa tu