Monday, September 3, 2012

Rumah Terbuka Aan - Pecah Record.

Pecah record la tahun ni sebab Asmahan jadi the first dalam group ronggeng buat Open House. Open House tu was on Merdeka Day. Masa ni memasing kekenyangan....sebab food banyak varities and sedap sedap. Puas makan sedap. Semoga murah Rezeki Aan...boleh buat grand grand punya open house next year.

The boys semua pakat lepak dalam bilik sebab nak kan aircond. Biler dah boring baru lepak lepak posing beramai ramai.

Geng Ronggeng yang lain belum ada tarikh khusus untuk open house sebab memasing ada hal tersendiri.

2 comments:

Liz Duan said...

Selamat hari rya to all?

hazeluv hazelin said...

ayooo bersawang nye bloq ni..bila nk buat housekeeping nih? heading tu pun dah klasik sgt...kasi update la tukang karut...hahahah