Thursday, February 18, 2010

Karaoke di Mahkota Parade

Last weekend sempena CNY holiday Zamreen dan Fenfid bercuti sehari ke Melaka. Lepak kat Hotel Mahkota. Memang tak ambitious percutian kali ni...sebab memasing nak bersantai...dan jalan jalan cari makan je. Yang penting, anak anak seronok mandi kat pool.

Antara aktiviti yang lain sikit pada percutian kali ni ialah layan karaoke kat Mahkota Parade. Lagu paling polular sudah tentu la Cari Jodoh from Wali Band. Berebut rebut Ej, Adam dan Alif nak nyanyi lagu tu. Memang layan.
Mula mula je dah bazir 10 minit sebab tak faham lagi system. Mama Reen ambik tugas study camne nak handle key pad tu.
Mummy dengan Mama...layan lagu agnes Monica - Matahari ku.




Bersungguh sungguh haaa..Penuh perasaan.

Anak anak layan lagu Cari Jodoh. Tengok Hafiy dok tepuk tangan. Dia pun suka lagu ni rupanya.




Lepas tu...love bird ambik alih...lagu My Heart.

Masa ni Ej segar bugar lagi...boleh lepas tu dia bantai tidur masa lagu dok bising orang lain layan.

Mawi celup.


Kasi can...dah cuti pun jatuh on Valentines day. Layannnn.













video

5 comments:

Liz Duan said...

sweeet nya zamreen.....
fend mana gambar kau berduet???

hazel said...

nuarlin jeles ler..x dpt karok..hehehe

zamreen said...

thx liz...

lin klu nak karok anytime, weekend ni pun buleh hihi.. mamareen mmg pantang jmp mic nak nyanyi sokmo :D

fendifid said...

masa gambar berduet...photographer tergamam tengok kitorang cam pro nyanyi lagu freedom Mulanya di sini..siap menari ikut step Arwah Seha...terus terlupa nak snap photo.

Ejin said...

wah ...pencarian AF8 sudah bermula ..masing2 penuh penghayatan...especially Reen & Fid.